Kozijnen, ramen en deuren

Wat is er nou mooier dan op maat gemaakte kozijnen en deuren, passend bij de stijl van voor uw pand? Klassiek, modern of iets ertussenin, doordat wij uw kozijnen en deuren zelf maken in onze fabriek kunt u het tot in detail bepalen. Hout heeft nog die echt karakteristieke uitstraling en zorgt bovendien van nature voor goede isolatie.

Kozijnen en deuren zijn er in tal van uitvoeringen, wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes. Ook een groot voordeel van onze eigen fabriek: samen met u bepalen we de levertijd. Dat geeft u dus veel invloed op de planning.

Alles op maat

We zijn een traditionele timmerfabriek en leveren nog echt oud vakmanschap af. Alles op maat, met prachtige materialen zoals grenen, meranti, eiken, oregon pine en nog veel meer.

We maken kozijnen voor nieuwbouw en monumentale renovaties, draairamen, draai-kiepramen, roeden, binnendeuren, buitendeuren en paneeldeuren. Het is fantastisch om elke dag met zo’n mooi materiaal als hout te werken.

Duurzaamheid energiebesparing

We werken het liefst met FSC-gekeurd hout en streven altijd naar duurzame en energiebesparende oplossingen. Bij de productie van uw ramen kiezen we bijvoorbeeld voor Hoog Rendementsglas, ofwel HR++ glas.

Hang- en sluitwerk

Als uw kozijnen en deuren onze fabriek verlaten zijn ze helemaal af, klaar om gemonteerd te worden. Dat betekent dus inclusief hang- en sluitwerk. Zoals aan alles stellen we ook hieraan hoge eisen.

Wij werken met hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit en zorgen er desgewenst voor dat het voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. We voorzien uw kozijnen en deuren dan bijvoorbeeld van anti-inbraakstrips, veiligheidssloten, dievenklauwen en meerpuntssloten.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT