Over Timmerfabriek De Ingh

Stelt u zich eens voor: de geur van hout, het geluid van machines, een grote, open ruimte en alles bij de hand om hele mooie dingen te maken. Dát is onze timmerfabriek. Of u nu op zoek bent naar kozijnen of deuren, lijsten of boeidelen, trappen, kasten of complete houtskeletbouw, wij maken het voor u. Met liefde.

We zijn een traditionele timmerfabriek en leveren nog echt oud vakmanschap af. Alles op maat, met prachtige materialen zoals grenen, meranti, eiken, oregon pine en nog veel meer. Tot in detail werken we onze producten af. Met trots, mogen we wel zeggen. Elke keer weer.

Liefde voor hout

Ze zeggen het misschien niet hardop, maar stiekem vindt iedereen bij bouwgroep Oskam – Bunnik onze werkplaats de mooiste plek om te zijn. Wij geven ze geen ongelijk, het ís een mooie plek. We maken kozijnen voor nieuwbouw en monumentale renovaties, draairamen, kiepramen, binnendeuren, buitendeuren, trappen, gevelelementen en ga zo maar door. En het is fantastisch om elke dag met zo’n mooi materiaal als hout te werken.

Nooit meer een ander

De kracht van onze samenwerking in de groep is groot. Door onze gezamenlijke kennis en expertise kunnen we u bij elke vraag helpen en vinden we voor elk probleem een oplossing, hoe complex dat probleem ook is. Ons gezamenlijke doel? U als opdrachtgever zó blij maken dat u nooit meer naar een ander gaat.

Alles op maat

Veel van onze opdrachten komen uit de groep, maar we nemen absoluut ook losse opdrachten aan. We maken alles op maat, precies zoals u het wilt. Iedereen heeft onze traditionele interne opleiding doorlopen om uw opdracht perfect uit te kunnen voeren.

Uiteraard werken we zoveel mogelijk met FSC gekeurd hout en voldoen onze kozijnstijlen desgewenst aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens bij ons langs, dan begrijpt u meteen waarom wij zo trots zijn op ons werk.

WIJ WERKEN VOOR:

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT