Trappen en kasten

Een maatwerktrap of -kast in uw kantoor, winkel of huis? Alles is mogelijk: iedere smaak en stijl. Van losstaande kasten tot inbouwkasten en van boekenkasten tot inloopkasten en gangkasten. Van open trap of steektrap tot wenteltrap of zweeftrap.

Wij zijn een nog echt traditionele timmerfabriek en leveren bij elk product vakwerk af. Alles op maat, met prachtige materialen zoals grenen, meranti, eiken, oregon pine en nog veel meer. Wij werken uw trap of kast tot in detail af en komen deze uiteraard ook op locatie plaatsen of monteren.

Karakteristiek en duurzaam

Of uw pand nu een moderne uitstraling heeft of klassiek, oud is of nieuw, met hout voor uw trappen en kasten zit u altijd goed. Het heeft een prachtige, karakteristieke uitstraling en u kunt het in iedere gewenste kleur (laten) schilderen. We werken het liefst met FSC-gekeurd hout, omdat we altijd streven naar de meest duurzame oplossingen.

Allerlei soorten trappen

Trappen zijn er in talloze soorten en stijlen. Meest bekend is de molenaarstrap of steektrap, een trap zonder draaiing. De draai- of spiltrap en wenteltrap gaan in een spiraal omhoog, waarbij de spiltrap dat doet rond een centrale as. Deze trappen nemen minder plaats in dan een steektrap.

Populair tegenwoordig zijn de open trap en de zwevende trap, die een ruimtelijker gevoel geven in de ruimte dan dichte trappen. Wij kunnen uiteraard alle soorten trappen voor u op maat maken, met al uw specifieke wensen voor de uitstraling van de trap.

Kasten op maat

Ook met onze kasten op maat helpen we om een ruimte optimaal te benutten. We maken de kast precies passend en helemaal in de juiste stijl. Denk bijvoorbeeld aan praktische kasten op kantoor of in uw winkel.

Kunnen wij u ook helpen
bij uw project?

Neem dan contact met ons op.

CONTACT